Surfen in Spanje bij Flowtrack!

De zomer komt er bijna aan en een heleboel mensen zijn al heerlijk op vakantie. Ook in Nederland is Schiphol weer overspoeld met lange rijen in de vertrekhallen. Als jij een passie voor surfen hebt dan weet je als geen ander dat spanje hier de ideale bestemming voor is. Surfen in Spanje is meer dan geschikt als je opzoek bent naar grote golven in een heerlijk subtropisch klimaat.  Spanje is zowel voor een ervaren als beginneling een geweldige plek om sterke golven tegemoet komen. ( surfkamp Spanje bij flowtrack boeken)

In de zomertijden kun je in een kort wetsuit lekker over de golven surfen. Mocht je ervoor kiezen om naar Galiza te gaan ( gelegen ten westen aan de Antlantische Oceaan en ten Noorden gelegen aan de Cantabrische Zee dan kan je toch beter voor een lang wet suit gaan. In dit gebied is het namelijk toch een stuk kouder.

Zou je willen windsurfen of kitsurfen? dan is Tarifa hier een uitstekende ligging voor. Hier vind je overigens ook een van de beste surfwinkels en surfscholen van Spanje. De plaats staat bekend als echte surfstad. Mocht je een keer een surfkamp willen meemaken neem dan eens een kijkje op Flowtrack. Bij Flowtrack is alles vrijblijvend en kies je zelf hoe je je vakantie inricht. De crew is altijd aanwezig en aanspreekbaar om er samen met jou een onvergetelijke tijd tijd van te maken.

“In In San Vicente  duidt alles om respect en ‘feel good'” aldus FLowtrack. Voor een luttele prijs van  179 EUR kan je al een week mee op surfkamp. Mocht je het heel erg naar je zin hebben dan kan je zelfs een tweede week boeken voor de prijs van 149 euro.  Schrijf je snel in want vol is vol. En wie weet zien wij je binnenkort op ons surfkamp verschijnen!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *